Styr din värmepump på distans

Oavsett om du har ett fritidshus eller en villa med värmepump kan intelligent styrning av din värmepump hjälpa dig att spara pengar och få tid över till annat. Du kan enkelt fjärrstyra luftvärmepumpen direkt från fickan med hjälp av din smart phone, den blir en förlängning av din ordinarie fjärrkontroll. Du kan dessutom se temperatur i realtid och temperaturvärden över tid. styr värmepump från mobilen

Värmepump i villa

Nyckeln till att spara uppvärmningskostnader är att sänka temperaturen när du inte är hemma. Med våra smarta lösningar kan du ställa in temperaturen enligt ett schema så att din luftvärmepump har olika temperaturer vid olika tidpunkter. Skulle du sedan komma hem från arbetet tidigare en dag kan du ställa om schemat direkt från din mobiltelefon eller dator. En annan viktig funktion är att du kan logga temperaturvärden över tid så att du ser exakt vilken temperatur du haft och när, kanske du kan optimera ditt schema så att pumpen startar en timma senare för att spara ytterligare pengar?

Värmepump i fritidshuset

Har du en värmepump i fritidshuset kan du spara pengar genom att styra värmen på distans, dessutom kan du öka komforten avsevärt när du väl bestämmer dig för att åka till ditt fritidshus. Du kan enkelt ställa in underhållsvärme när du är borta och höja temperaturen innan du åker till landet, så att du har en behaglig temperatur när du kommer fram. Du kan också skapa timerfunktioner där du kan ha olika inställningar för olika dagar i veckan. Med en övervakning av aktuell temperatur kan du även spara in resor för att "titta till sommarstugan", istället kan du få en realtidsrapport av aktuell temperatur och en omedelbar rapport om det plötsligt blir för kallt. Att ha pumpen på underhållsvärme är en bra försäkring om man vill minska risken för mögel och sönderfrusna vattenrör tillexempel.

De vanligast pumparna stöds

Vår lösning kan kommunicera med de vanligaste luft/luftvärmepumparna som idag finns på den svenska marknaden, listan på modeller utökas löpande. Vi har stöd för för Bosch, Daikin, Fujitsu, IVT, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic och Toshiba men listan växer för varje dag. Har du en värmepump av annan modell så kan vi troligen lägga till stöd för just din modell, kontakta oss med märke och modell du vill använda. Modernisera din befintliga anläggning och styr den på distans, det enda du behöver är wifi, eller en mobiltbredbandsrouter med wifi. Installation är busenkel och består av tre steg. Installation kan göra från mobil eller dator.

Styra elvärme?

Vi har lösningar för att styra även elvärmen i ditt hem eller fritidshus via app eller sms. Kontakta oss för mer information.
Skaffa en smart styrning redan idag
Huskoll wifi-styr värmepumpen på distans
Styr din värmepump på distans från mobilen eller datorn. Med huskoll är hemma aldrig långt borta, programmera olika temperaturer för olika veckodagar, se temperaturen i realtid.
2 249:-
Läs mer
Homesocket E5 uttag med GSM
Fjärrstyrt eluttag du styr från smartphone eller surfplatta via app. I setet ingår två uttag, basenheten har inbyggd GSM-uppkoppling.
1 099:-
Läs mer
Värmestyrningspaket GSM
Paket för styrning av värme via automatik, via SMS eller app, med kraftig kapsling, backupbatteri och upp till åtta temperaturgivare.
Antal i lager: 0
4 500:-
Läs mer
Köp