Vi söker utåtriktad administratör med supportansvar

Vi söker dig som vill fungera som spindel i nätet, till en tjänst som delas mellan orderaministration och teknisk support. Vi bjuder på ett omväxlande arbete som innebär att du tar emot supportfrågor per mail eller telefon samt ser till att hantera vårt varuflöde med allt från kontakt med leverantörer till leveransansvar. Två skilda men viktiga områden där rätt sökande kan se fram emot intressanta och utmanande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som är dynamisk och gillar omväxlande uppgifter. Även om arbetet i sig är omväxlande så är vi en stabil organisation med mål att växa på den svenska marknaden, företaget har funnits i över 30 år och i sin nuvarande form i cirka fem år. Vi sitter i ljusa, nyrenoverade lokaler i närheten av Globen med utsikt mot Tele2 Arena. Vi erbjuder en heltidstjänst med start så snart du kan. Naturligtvis kommer vi att se till att du lär dig det du behöver för att kunna hantera dina arbetsuppgifter, vi förväntar oss inte att du är expert inom alla de områden som tjänsten omfattar, men om du har tidigare erfarenhet inom ordermottagning, administration, som innesäljare eller supporttekniker så tror vi det är rätt bakgrund. För att kunna hantera tjänsten måste du även kunna uttrycka dig bra i tal och skrift både på svenska och engelska, det är också ett stort plus om du kan prata teknik så att alla förstår.

 

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Tillträde enligt överenskommelse. Då vi har väldigt hög arbetsbelastning just nu ber vi dig att i första hand maila din ansökan.

 

Skicka ett mail till jobba@induo.com med din ansökan.

 

Kontakta oss:

Induo Home AB
Box 592
136 25 Haninge
info@induohome.com

Om oss:

Induo Home
Köpvillkor

Mer:

Nyheter
Om cookies

Följ oss: