Att styra värmen i fritidshuset eller permanentbostaden kan spara många tusenlappar per år. Med vårt Värmestyrningspaket small är det enkelt och ekonomiskt att komma igång med värmereglering (även om vi tror att det finns fler applikationer för denna enhet). Vi levererar ett komplett paket med GSM-enhet, relä och nätaggregat. Skicka ett SMS till produkten och utgången aktiveras, skicka ett nytt och utgången slås av igen, kan det bli enklare?

Värmestyrningspaket small kopplas till elvärmecentralen (eller bastun, utomhusbelysningen osv). Paketet är konfigurerat och klart med ett Telia kontantkort laddat med 50 kronor där vi lägger in en eller två ansvariga användare vid leverans.

Värmestyrningspaket small kan användasför att ersätta tillexempel äldre värmestyrningssystem som bygger på att man ringer upp en fastighet och slår på värmen via det fasta telenätet. Paketet kan kompletteras med sändare för att styra eluttag trådlöst så att du inte behöver tillkalla elektriker utan kan sköta installationen själv.

 

Kontakta oss:

Induo Home AB
Box 592
136 25 Haninge
info@induohome.com

Om oss:

Induo Home
Köpvillkor

Mer:

Nyheter
Om cookies

Följ oss: